Koppelwedstrijd nieuws

UNIEKE KOPPELWEDSTRIJD

Het derde weekend van november 2020 staat in het teken van De Koppelwedstrijd. Deze kenmerkende jachthondenwedstrijd waarbij teams van voorjagers de sportieve strijd met elkaar aangaan werd na 9 edities in 2018 door Gerard van den Heuvel overgedragen aan JIO. In overleg met Gerard is de komende editie aangepast in een nog uniekere wedstrijdformule.

Op zaterdag 21 november a.s. organiseert Stichting Jachthond In Opleiding een A/A+ Koppelwedstrijd en op zondag 22 november zal er een B/B+ Koppelwedstrijd georganiseerd worden.

De Koppelwedstrijd voor zaterdag is uitsluitend in te schrijven voor koppels waarbij beide combinaties in bezit zijn van een SJP A of MAP A Diploma. De wedstrijd van zondag is in te schrijven voor koppels waarvan beide combinaties in bezit zijn van een SJP B of MAP B Diploma.

Kunnen jullie een A/A+ of B/B+ koppel vormen en willen jullie deelnemen aan deze gezellige en uitdagende jachthondenwedstrijd, volg dan het nieuws via de FB Groep Jachthond In Opleiding of via deze website.